Miksi valita IhanaSopu

IhanaSopu on laadukas ja palveleva brändi.  Kaikki IhanaSopu vaatteet ja tuotteet sunnittelen minä,  yrityksen perustaja ja omistaja, Piia Partanen.  Kaikki tuotteemme valmistetaan alusta loppuun saakka käsityönä Suomessa. Käsityönä valmistettu vaate eroaa tehdasvalmisteisesta vaatteesta siten, että se on aina oma yksilönsä. Siinä näkyy tekijänsä kädenjälki. Valmistusprosessi on myös hyvin erilainen. Tehtaassa ihmiset usein ohjailevat koneita, mutta käsityönä valmistettu vaate on tehty käsin.

Valmistusprosessiin kuuluu tuotteen/vaatteen suunnittelu, kaavoitus, materiaalien hankinta, leikkuu, ompelu (jonka aikana vaatetta huolitellaan esimerkiksi silittämällä useasti) ja tarkistetaan kunkin työvaiheen tulos. Kun vaate on valmis, se silitetään ja tarkastetaan vielä kertaalleen. Jos kyseessä on uusi malli, päätyy vaate testaukseen arkielämässä.

Kaikkia vaatteita ja tuotteita käytetään aivan normaalisti ihan tavallisessa arkielämässä. Niitä myös pestään pesuohjeiden mukaisesti.  Esimerkiksi suunnitteilla oleva treenivaate mallisto käy läpi vaativat testit eri henkilöillä ja eri treeneissä, jotta saadaan mahdollisimman kattavat mielipiteet ja kokemukset ennen lopullisten mallien julkaisua.

IhanaSopu vaatteiden ajatus on, että samat mallit sopivat useimmille vartalomalleille koosta riippumatta. Vaatteet ovat mukavia käyttää ja ne ovat toiminnallisia arjessa. Samaa vaatetta voi käyttää niin arjessa kuin juhlassakin. Tavallinen arkivaate muuttuu käytännölliseksi juhlavaatteeksi oikeilla asusteilla, kampauksella ja meikillä. Muista aina myös oma asenteesi!

Olet nainen, joka arvostaa laatua, käsityötä ja persoonallisuudesta. Siksi sinäkin olet IhanaSopu nainen!

 

Ps. Tule mukaan tykkäämään ja seuraamaan Facebookkiin, niin tiedät aina uusimmat jutut ensimmäisenä