Vaate on viesti, ja minulla on viesti sinulle!

Tervetuloa IhanaSopu maailmaan, jossa kaikki vaatteet valmistetaan tilausten mukaan juuri sinulle – juuri sinulle sopivilla pituuksilla. Suunnittelu ja valmistus tapahtuu käsityönä Suomessa. Suurella sydämellä ja ammattitaidolla. Meiltä saat myös laadukaat kankaat elämäsi projekteihin.

Kauniin ja kestävän vaatteen luominen ei ole aivan yksioikoinen asia, vaan se on joskus pitkäkin prosessi.
Tinkimätön laatu vaatii luotettavan tiimin neuvonantajia ja erityisesti myös ”totuudentorvia”. Tässä kohtaa saan arvokasta apua erityisesti ihanilta asiakkailtani sekä upealta perheeltäni ja rakkailta ystäviltäni.


Sensuroimaton mielipide on arvokasta pääomaa pienyritykselle, jonka toiminnan kulmakivi on laatu eikä määrä. Huippulaatu on jokaisessa luomuksessani paitsi kunnia-asia niin myös myös mukava velvollisuus.

Näistä syistä pystynkin olemaan niin rohkea, että annan elinikäisen takuun vaatteilleni. Takuun yksityiskohdat ja ehdot löydät täältä

Sinulle tehty on varmasti sopiva

Mallistoni olen rakentanut huolella ja siihen pääsevät vain ne vaatemallit, joiden tiedän mallinsa puolesta sopivan lähes kaikille naisille olipa vaatteen koko 34 tai 52.

Kaikkiin malleihin saa myös räätälöintipalvelun, jolloin esimerkiksi vaatteen koko voi olla suurempi kuin 52 tai pienempi kuin 34. Lisäksi asiakas pystyy vaikuttamaan vaatteen eri pituuksiin ja vaatteen väreihin sekä väriyhdistelmiin.

Nämä palvelut pystyn tarjoamaan kaikkiin malleihin, koska jokainen vaate valmistetaan yksilöllisesti alusta loppuun tilausten mukaan.

Mottoni on, että jokainen ihminen on kaunis ja upea omana itsenään.

Toiminnassani huomioin valmistustavat sekä materiaalit ja pyrin välttämään turhaa vaate-/materiaalihävikkiä. Jokaisen vaatteen kohdalla olen kertonut materiaalitiedot, joten Sinun on helppo löytää senkin pohjalta itsellesi mieluinen vaate.

Koska hukkapaloja aina jokatapauksessa tulee, eivät ne päädy roskikseen, vaan ne säästetään ja lahjoitetaan niitä tarvitseville. Viimeaikoina päiväkodeille. Mikäli sinulla on lahjoitus idea, niin kerro minulle toki!

IhanaSopu nimi ei suinkaan ole sattuman kaavalla syntynyt

Elämän ulapat eivät ole kenellekkään tasaista ja tyyntä, vaan aina sattuu ja tapahtuu. Joskus aallokko kuljettaa rantaan ja toisinaan taas kiskaisee keskelle meren kuohuja. Löydettyäni onnellisemman ja tyynemmän sataman, mieleni rauhoittui, ja perheen merkitys kasvoi entisestään, kun kaikilla on nyt sopuisa olo.
Mitä siitä voi muuta todeta kuin IhanaSopu!

Mitäpä tuumaat?

Mielelläni kuulen sinun mielipiteesi ja tuntemuksesi IhanaSopu-brändistä. Mitä ajatuksia sinulle herää?


Otan kaiken palautteen ilolla ja kiitollisuudella vastaan, olipa kyseessä ruusut tai risut. Kehittyminen vaatii rehellisiä mielipiteitä, joten ota rohkeasti yhteyttä. Yhdessä sinun kanssasi saamme aikaan entistä parempaa laatua.

Hyppää mukaan IhanaSopu maailmaan, niin huomaat, että joustavuutta, hauskuutta ja persoonallisuutta löytyy roppakaupalla vaikka muille jakaa. Lupaan, ettet tule ikinä pettymään.