Palautus

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, tuote ja se tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen piia@ihanasopu.com tai postitse alla olevaan palautusosoitteeseen. Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Mikäli tuotetta on käytetty, pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta.

Palautus maksaa asiakkaalle 6,90€. Vaihto on maksutonta. Ennen palautusta tai vaihtoa olethan aina ensin yhteydessä meihin.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä meihin. Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. Palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan [14 päivän] kuluessa peruutusilmoituksen saapumisesta, mikäli tuote on palautettu tai se on todistettavasti annettu postin kuljetettavaksi palautusosoitteeseen.

Palautusosoite:
IhanaSopu / Piia Kuivamäki
Könninkatu 4
08150 Lohja                                                                                                                    
p. 040 561 51 90

Palautusoikeus ei koske asiakkaan toivomuksesta valmistettua tai muunneltua tuotetta. Mikäli tuotteen muutokset koskevat vain helman/lahkeen/hihojen pituutta tai pääntien mallia (eli verkkokaupan tarjoamat muutokset), on palautusoikeus normaalisti olemassa. Palautusoikeus ei koske sinetöitynä toimitettua tavaraa, jonka sinetti on rikottu. 

Palautusoikeus ei koske määrämittaan leikattuja kankaita.

Palautusoikeus ei koske seuraavia hygieniatuotteita: Alushousut, sukat, sukkahousut, korut.