Painotyyny

68,00  sis. ALV 24%

Painotyynyn tarkoitus on auttaa käyttäjäänsä rauhoittumaan ja keskittymään.

Sitä käytetään esimerkiksi reisien päällä sylissä.  Tyynyn avulla keho rauhoittuu ja käyttäjän on helpompi keskittyä tehtäviinsä.

 

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Painotyynyn vaikutukset ja tarkoitus on samat kuin painopeitollakin.

Jos sinulla tai läheiselläsi on esimerkiksi keskittymisvaikeuksia, levottomat jalat, ahdistusta tai on muuten vain vaikeaa pitää jalkoja paikallaan. On tämä tuote sinua varten.

Tyynyn paino sylissä auttaa rauhoittumaan sekä pitämään jalkoja paikoillaan, jos ne meinaavat vispata ja heilua omiaan.  Tyyny auttaa rauhoittumaan missä ikinä sitä tarvitsetkin. Se on helpompi ja kevyempi kuljettaa mukana kuin painopeitto.

Ekologisen tyynyn voit halutessasi lämmittää esimerkiksi saunassa tai uunissa (noin 80 asteessa). Muista kuitenkin suojella tyynyä liialliselta kosteudelta, joten lämmitä sitä ainoastaan kuivassa lämmössä.

Halutessasi voit myös viilentää tyynyn. Viilennys tapahtuu parhaiten joko isossa pakastimessa tai talvella ulkona. Viilennyksen ajaksi suosittelemme suojaamaan tyynyn esimerkiksi pussiin tiiviisti pakattuna, jotta vältytään kosteudelta.

 

Tyynyn paino on noin  2,0 kg

Tyynyn koko on noin 30 x 45 cm

Tyyny on suunniteltu ja valmistettu käsityönä Suomessa

Jokainen tyyny valmistetaan tilauksesta, joten voit halutessasi esittää toiveita. Otathan tässä tapauksessa yhteyttä, niin saadaan juuri sinun tai läheisesi tarpeisiin sopiva tyyny. Palvelen mielelläni.

Lisätiedot

Valitse

Pestävä, Ekologinen